Ruim aanbod uitvalschermen en terrasschermen in Hilversum

Contact

Uitvalschermen, terrasschermen, rolluiken, screens en markiezen: u vindt ze allemaal bij De Ruyter Zonweringen in Hilversum. Uw zonwering is in principe leverbaar in elke denkbare combinatie van RAL- en doekkleur. Onze doekcollectie bestaat uit vele tientallen kleuren en dessins, allemaal van technisch hoogwaardige acryl of polyester. Maak het uzelf daarbij zo gemakkelijk als u wilt. Kies voor een bedieningsmethode die bij u past. We hebben diverse variaties, van een eenvoudige manuele bediening tot een volledig geautomatiseerd systeem, voorzien van beveiligingen tegen de wind.

Een inspirerend assortiment van zonweringen

Uitvalschermen

Uitvalschermen

Hinderlijke warmte en licht weert u met een uitvalscherm of vensterzonwering. De Ruyter Zonweringen heeft verschillende constructies in huis. Onze zonwering is functioneel en decoratief.


Een uitvalscherm van De Ruyter Zonweringen is op maat gemaakt. We komen bij u thuis of bij uw pand om een uitvalscherm aan te meten dat precies op uw muur past. Dat is wel zo handig.

Terrasschermen

Terrasschermen

Geniet van uw terras in de warmste weeromstandigheden. Een terrasscherm of knikarmscherm beschermt u tegen de felle zon en broeierige warmte.

In het assortiment van De Ruyter Zonweringen in Hilversum vindt u verschillende uitvoeringen. Onze terrasschermen zijn mooi en praktisch. Daarbij wordt alle zonwering op maat gemaakt, zodat het precies past bij uw woning of bedrijfspand.

Uitvalscherm op maat

Ambachtelijke markiezen

Ambachtelijk handwerk gecombineerd met modern gebruiksgemak. Door de klassieke vormgeving zijn markiezen dé zonwering voor huizen met een authentieke uitstraling. Het doek wordt optimaal beschermd door een extra diepe kast en natuurlijk zijn alle onderdelen kleurgecoördineerd.

Screen

Screens

Dankzij de reflectie van zonnewarmte en licht, krijgt u een aangename temperatuur in huis. Een screen is daarbij erg geschikt voor het vermijden van de laagstaande zon.

Met een screen behoudt u het zicht naar buiten, terwijl voorbijgangers moeilijker bij u binnen kunnen kijken. Zorg voor verkoeling met een op maat gemaakte screen. Screens zijn in verschillende kleuren en patronen te krijgen, dus u vindt er altijd een die bij uw woning past.

Wij zetten u graag uit het zonnetje

Kom langs in onze winkel in Hilversum of vraag ons bij u op bezoek. Laat u inspireren en adviseren over onze zonweringsproducten. Bel naar 035 - 621 42 60, stuur een e-mail of vul het offerteformulier in.

Dag zon!