Ruim aanbod uitvalschermen en terrasschermen in Hilversum

Contact

Uitvalschermen, terrasschermen, rolluiken, screens en markiezen: u vindt ze allemaal bij De Ruyter Zonweringen in Hilversum. Uw zonwering is in principe leverbaar in elke denkbare combinatie van RAL- en doekkleur. Onze doekcollectie bestaat uit vele tientallen kleuren en dessins, allemaal van technisch hoogwaardige acryl of polyester. Maak het uzelf daarbij zo gemakkelijk als u wilt. Kies voor een bedieningsmethode die bij u past. We hebben diverse variaties, van een eenvoudige manuele bediening tot een volledig geautomatiseerd systeem, voorzien van beveiligingen tegen de wind.

Een inspirerend assortiment van zonweringen

Uitvalschermen

Hinderlijke warmte en licht weert u met een uitvalscherm of vensterzonwering. De Ruyter Zonweringen heeft verschillende constructies in huis. Onze zonwering is functioneel en decoratief.


Een uitvalscherm van De Ruyter Zonweringen is op maat gemaakt. We komen bij u thuis of bij uw pand om een uitvalscherm aan te meten dat precies op uw muur past. Dat is wel zo handig.

Terrasschermen

Geniet van uw terras in de warmste weeromstandigheden. Een terrasscherm of knikarmscherm beschermt u tegen de felle zon en broeierige warmte.

In het assortiment van De Ruyter Zonweringen in Hilversum vindt u verschillende uitvoeringen. Onze terrasschermen zijn mooi en praktisch. Daarbij wordt alle zonwering op maat gemaakt, zodat het precies past bij uw woning of bedrijfspand.

Screen

Screens

Dankzij de reflectie van zonnewarmte en licht, krijgt u een aangename temperatuur in huis. Een screen is daarbij erg geschikt voor het vermijden van de laagstaande zon.

Met een screen behoudt u het zicht naar buiten, terwijl voorbijgangers moeilijker bij u binnen kunnen kijken. Zorg voor verkoeling met een op maat gemaakte screen. Screens zijn in verschillende kleuren en patronen te krijgen, dus u vindt er altijd een die bij uw woning past.

Uitvalscherm op maat

Ambachtelijke markiezen

Bent u op zoek naar unieke zonwering voor uw klassieke woning? Markiezen zijn een ware aanwinst voor uw huis door de opvallende vorm. Markiezen hebben een rond, bol frame waar een vuilafstotend doek over zit gespannen dat uw woning tegen warmte en lichtinval beschermt. Aangezien u zelf het materiaal, de kleur, de afmetingen en het type bediening kiest, passen uw unieke markiezen gegarandeerd bij uw huis. 


Vraag De Ruyter Zonweringen om advies over het plaatsen van markiezen. Wij helpen u graag bij het maken van een keuze voor deze authentieke zonneschermen. 

Markiezen in diverse modellen

De frames van markiezen zijn vaak gemaakt van gepoedercoat aluminium of massief Meranti hardhout. Naast uw keuze voor het type frame van uw markies kunt u kiezen uit verschillende modellen. Zo hebben we bij De Ruyter Zonweringen keuze uit een standaard markies, een klapmodel of een petmodel. Een klapmodel is door de grotere uitval ideaal als u graag uw ramen en deuren openzet. Bij een petmodel valt het doek minder laag dan bij een standaard markies, waardoor u gemakkelijk onder het zonnescherm door kunt lopen en uw zicht naar buiten niet belemmerd wordt. Markiezen kunnen handmatig bediend worden met een koord, of automatisch met een afstandsbediening. 

Wij zetten u graag uit het zonnetje

Kom langs in onze winkel in Hilversum of vraag ons bij u op bezoek. Laat u inspireren en adviseren over onze zonweringsproducten. Bel naar 035 - 621 42 60, stuur een e-mail of vul het offerteformulier in.

Dag zon!