Rolluiken met de handige Somfy-techniek in Hilversum

Neem contact op

Een rolluik heeft veel te bieden. Het verduistert, waarborgt privacy, dempt geluid en houdt inbrekers tegen. Dat zijn zo een paar voordelen van rolluiken. Dankzij de isolerende werking is uw huis koel in de zomer en warmer in de winter. Hierdoor bespaart u ook nog eens op de energierekening.


Somfy – draadloze rolluikbediening

Verduister uw kamer met Somfy!

Verduister uw kamer met een aluminium rolluik. De Somfy-bediening is dankzij de techniek van Radio Technologie Somfy (RTS) draadloos en gemakkelijk in gebruik. Ook wanneer u niet thuis bent, denkt het rolluik met u mee. Stel uw rolluik in via uw smartphone met de tijdklok of lichtsensor.

Elektrische rolluiken van Somfy

Wanneer het rolluik bijvoorbeeld een obstakel tegenkomt tijdens het neersturen of is vastgevroren, dan stopt de motor om schade te voorkomen. Somfy levert naast de bediening van elektrische rolluiken ook producten voor onder meer raamzonwering, terrasschermen, garagedeuren en gordijnen.

Nu met de S&SO RS100 io, de fluisterstille rolluikmotor!

Dakraamrolluiken – de zon binnenhalen!

De dakraamrolluiken van het merk Velux verduisteren en weren de warmte op uw slaapkamer of kinderkamer zoveel u wilt. Het ontwerp is zo gemaakt dat u het rolluik niet ziet wanneer u hem niet gebruikt. Hierdoor laat het de maximale zonnestralen door wanneer u dat wenst. Haal de zonnestralen binnen, verzacht ze of verduister ze. Het kan allemaal met een Velux dakraamrolluik.


Kom langs in onze winkel in Hilversum en laat u inspireren.

Zonwering op rolletjes

Kom langs in onze winkel of vraag ons bij u op bezoek. Laat u inspireren en adviseren over onze rolluiken en besturingssystemen.

Bel 035 - 621 42 60, stuur een e-mail of vul het offerteformulier in.

DAG, ZON!