De mooiste raamdecoratie in 't Gooi

BEKIJK DE LUXAFLEX OPLOSSINGEN

Lichtinval is bepalend voor uw interieur. Door te spelen met het licht kunt u sfeer en kleur creëren. De raamdecoratie van De Ruyter Zonweringen is behalve een lust voor het oog ook praktisch. Bijvoorbeeld voor uw eigen privacy en de klimaatbeheersing in uw woning. Kom langs in onze winkel of vraag ons bij u op bezoek voor een demonstratie. Een ruim assortiment van raamdecoratie komt aan het licht!

Een ruim assortiment van raamdecoratie

Horizontale jaloezieën

Horizontale jaloezieën

Speel met licht. Met de horizontale jaloezieën bepaalt u zelf de hoeveelheid lichtinval in de ruimte.

Duurzaamheid, daar houden we van bij De Ruyter Zonweringen. We hebben houten jaloezieën met een FSC-label (van Rainforest Alliance) en jaloezieën van bamboe in het assortiment van Luxaflex.

Rolgordijnen

Rolgordijnen

Een rolgordijn is geschikt voor elke kamer. U kunt kiezen uit verschillende gradaties van transparantie, zoals semi-verduisterend of black-out (verduisterend). Daarbij heeft u de keuze uit verschillende stoffen en kleuren.

De Ruyter Zonweringen heeft een assortiment met verschillende rolgordijnen voor uw woonkamer, maar ook voor de kinderkamer.

Lamelgordijnen

Lamelgordijnen

Kiest u voor lamelgordijnen van stof, pvc of aluminium? We hebben een groot assortiment met verschillende lamelgordijnen, ofwel gordijnjaloezieën. Zo vindt u in ons assortiment bijvoorbeeld double faced 250 mm lamellen die verkrijgbaar zijn in stof en kunststof. De voor- en achterzijde hebben een andere kleur. Daarbij kunt u kiezen voor een decoratiestrip van aluminium of hout. We adviseren u graag.

Plissé Shades

Plissé Shades

Plissé Shades zijn prachtig om te zien en zeer geschikt voor ramen en deuren waar fel zonlicht op valt, zoals de serre of een slaapkamer op het zuiden.

Bij De Ruyter Zonweringen vindt u Plissé Shades in verschillende kleuren en stijlen met verfrissende patronen en luxe texturen.

Vouwgordijnen

Vouwgordijnen

Sierlijke pracht. De vouwgordijnen van Roman Shades zijn zogezegd haute couture voor in huis. In het assortiment van De Ruyter Zonweringen vindt u ze in 200 verschillende stoffen die we stuk voor stuk zelf hebben uitgekozen. De confectie is perfect afgewerkt met oog voor het kleinste detail.

Facette

Facette

Wees creatief met licht. Creëer zelf de kleur en sfeer met de Facette roljaloezie. Verduister uw ramen voor privacy of speel met de lichtinval door de roljaloezieën meer open te laten. Dankzij de transparante en niet-transparante horizontale banen kunt u verschillende lichtvariaties creëren. Laat u inspireren door ons assortiment en kies bijvoorbeeld voor frisse, lichte crème tinten of donkere tinten als diep bruin of chique zwart. De roljaloezieën van Facette zijn stuk voor stuk sfeervol, strak en stijlvol.

Twist rolgordijnen

Twist-rolgordijnen

Schitterend mooi en hartstikke praktisch. De Twist- of Duo-rolgordijnen geven privacy, sfeer en een bijzondere lichtinval. Door de transparante en niet-transparante banen langs elkaar te schuiven, kunt u eindeloos variëren met het licht.

Duette Shades

Duette Shades

De raamdecoratie met Duette Shades isoleert en creëert sfeer. Verbeter het klimaat in uw huis. Dankzij de honingraatstructuur houdt u warmte binnen of verkoelt u uw woning wanneer u dat wenst. De Duette Shades zijn verkrijgbaar in tientallen kleuren en (ondoorschijnende) stoffen. Kom langs bij De Ruyter Zonweringen en laat u adviseren.

Luxaflex Outdoor

Bent u op zoek naar terraszonwering? Bij De Ruyter Zonweringen hebben we een uitgebreide collectie Luxaflex Outdoor. Deze terraszonweringen zijn beschikbaar in uiteenlopende maten en zijn daardoor uitermate geschikt voor diverse gevels. Dankzij de zonwering van Luxaflex Outdoor geniet u in de zomer van een schaduwrijk plekje op uw terras. Bij alle terraszonweringen kunt u kiezen tussen elektrische of handmatige bediening.

Luxaflex Fiora Grande

De Luxaflex Fiora Grande heeft een maximale uitval van 3,5 meter en is daarmee een ideale oplossing voor de bredere terrassen. Door de afwerking met hoogwaardig aluminium heeft de Luxaflex Fiora Grande een elegante en subtiele look. Het zonweringsdoek blijft goed beschermd tegen weersinvloeden door het gesloten cassettesysteem.

Luxaflex Spectra Nova

Luxaflex Spectra Nova is een elegante zonwering met een maximale breedte van 550 centimeter. Door de gesloten cassette blijft het zonweringsdoek beschermd tegen weersinvloeden. U kunt kiezen uit diverse doekkleuren, waardoor uw Luxaflex Spectra Nova altijd bij de uitstraling van uw huis past. U kunt dit zonnescherm bestellen met geïntegreerde windsensor, zodat deze extra goed beschermd is tegen windstoten. De Luxaflex Spectra Nova is bovendien uit te breiden met een verlichtingsbalk en een verwarming. Zo heeft u het hele jaar door plezier van uw zonnescherm.

Stijlvolle lichtcreaties voor de ramen?

Kom langs in onze winkel of laat ons bij u thuiskomen. Laat u inspireren en adviseren over onze raamdecoratie. Bel ons, stuur een e-mail of vul het offerteformulier in.

HALLO, SFEERZOEKER