Horren voor iedereen in Hilversum

Kom langs in onze winkel

Een goede hor is bestand tegen weer en wind. Daarom werken we bij De Ruyter Zonweringen alleen met de beste merken, zoals Unilux en Luxaflex. Laat u in onze winkel adviseren over horren voor uw ramen en deuren.

Hoera, een hor voor iedereen

Raamrolhor

Raamrolhorren

Een raamrolhor past in elk interieur dankzij de smalle zijgeleiders, treklijst en aluminium cassette. De treklijst is gemakkelijk in gebruik te nemen en voorkomt kiervorming door de rubberen afdichting. Vuil, regen, wind en tocht maken geen kans. Kom langs bij De Ruyter Zonweringen in Hilversum. We hebben vrijwel alle RAL-kleuren in het assortiment. Kunt u nog niet kiezen? We hebben ook voorbeelden die u mee naar huis kunt nemen.

Inzethor

Inzethor voor draaikiepramen

Een inzethor van Unilux of Luxaflex is geschikt voor kunststof, aluminium en houten raamkozijnen met draaikiepramen. De inzethor is zelfs op maat te maken voor ramen met afwijkende hoeken. Daarbij wordt de hor van binnenuit geplaatst, zonder te boren of te schroeven. De horren zijn in elke kleur verkrijgbaar en dus ook af te stemmen op de kleur van het kozijn. Zo vormt de hor aan de buitenzijde in combinatie met uw kozijnen een fraai geheel.

Raamplissé

Raamplissé

Het raamplissé van Unilux is een soepel lopende raamhor. De bediening van dit systeem gaat door de treklijst van links naar rechts of van rechts naar links te schuiven. De hor blijft altijd keurig op zijn plaats staan er is geen veer nodig. Ook makkelijk bedienbaar bij de wat hogere ramen.

Plisséhordeur

Plissé hordeuren

Het beste van twee werelden. De plissé hordeur is gemaakt met een Japanse vouwwijze en Hollandse vindingrijkheid. Een plissé hordeur rolt niet op, maar vouwt zichzelf op. Daardoor blijft de treklijst op elke gewenste stand staan. De hordeur is gemakkelijk te installeren, te bedienen en zelf schoon te houden. Kom langs in onze winkel en ervaar het gemak.

Vaste hordeuren

Vaste hordeur

Scharnierend met magneetsluiting

Een fraaie hordeur die wel tegen een stootje kan. De vaste hordeur wordt geleverd met een schopplaat van 30 cm, maar is ook met meerdere schopplaten te verkrijgen. Ook leverbaar met een kattenluik. 

Door de magneetsluiting blijft de hordeur zelfs dicht bij krachtige wind. U kunt de deur laten monteren als rechts- of linksdraaiende deur. De Ruyter Zonweringen heeft voor het aluminium frame vijf standaard RAL-kleuren in het assortiment, maar andere RAL-kleuren zijn op aanvraag ook leverbaar.

Pendeldeur

Pendeldeur

Een vaste hordeur is ook leverbaar als pendeldeur, waardoor deze zowel naar binnen als naar buiten kan draaien.

Schuivende hordeur

Schuivende hordeuren

Een hordeur die letterlijk op rolletjes loopt. De Ruyter Zonweringen heeft de schuivende hordeur van Luxaflex en Unilux in het assortiment. Het is een robuuste, maar stijlvolle deur die bijvoorbeeld zeer geschikt is bij schuifpuien.

Pollenwerend gaas

Pollen- en insectenwerend gaas

Houd pollen en insecten buiten de deur met speciaal horrengaas. Dit zwarte gaasdoek is gemaakt van Polltex, een gecoat polyester met een afwerklaag die de polariteit van pollen verandert. Kortom, allergische reacties verminderen sterk. Het Polltex gaasdoek is leverbaar in verschillende horsystemen van Luxaflex en Unilux. We adviseren u graag in de winkel of bij u thuis.

Unilux Horren

Vrij van ongenode gasten

Wilt u uw woning insecten- en pollenvrij houden? De Ruyter Zonweringen heeft verschillende producten in het assortiment. Kom langs of vraag ons bij u op bezoek. Bel 035 - 621 42 60, stuur een e-mail of vul het offerteformulier in.

HALLO, HOR