Een koel huis en comfortabel licht:
dat is pas genieten van de zon

Weer de zon zoals u wilt. Rolluiken, Screens en Markiezen: u vindt ze allemaal bij De Ruyter Zonwering in Hilversum. Uw zonweringsproduct is in principe leverbaar in elke denkbare combinatie van RAL- en doekkleur. Onze doekcollectie bestaat uit vele tientallen kleuren en dessins, allemaal van technisch hoogwaardige acryl of polyester. Maak het uzelf daarbij zo gemakkelijk als u wilt. Kies voor een bedieningsmethode die bij u past. We hebben diverse variaties van eenvoudige manuele bediening tot een volledig geautomatiseerd systeem, voorzien van beveiligingen tegen de wind.
 

Laat u inspireren door ons zonweringsassortiment

rolgordijn

Terrasschermen

Geniet van uw terras in de warmste weeromstandigheden. Een terrasscherm of knikarmscherm beschermt u tegen de felle zon en broeierige warmte.

In het assortiment van De Ruyter Zonwering in Hilversum vindt u verschillende uitvoeringen. Onze terrasschermen zijn mooi en praktisch.  Daarbij wordt alle zonwering op maat gemaakt, zodat het precies past bij uw woning of pand. 

 

twist rolgordijn

Uitvalschermen

Hinderlijke warmte en licht weert u met een uitvalscherm of vensterzonwering. De Ruyter Zonwering heeft verschillende constructies in huis. Onze zonwering is functioneel en decoratief.

Voor ieder pand
Een uitvalscherm van De Ruyter is op maat gemaakt. We komen bij u thuis of bij uw pand om een uitvalscherm aan te meten dat precies op uw muur past. Dat is wel zo handig.

Zonwering Hilversum

Markiezen

Ambachtelijk handwerk gecombineerd met modern gebruiksgemak. Door de klassieke vormgeving dé zonwering voor huizen met een ''authentieke uitstraling''. Het doek wordt optimaal beschermd door extra diepe kast en natuurlijk zijn alle onderdelen kleurgecoördineerd.

 

 

 

Screens

Dankzij de reflectie van zonnewarmte en licht, krijgt u een aangename temperatuur in huis. Een screen is daarbij erg geschikt voor het vermijden van de laagstaande zon.

Met een screen behoudt u het zicht naar buiten, terwijl voorbijgangers moeilijker bij u binnen kunnen kijken. Zorg voor verkoeling met een op maat gemaakte screen. Screens zijn in verschillende kleuren en patronen te krijgen, dus u vindt er altijd een die bij uw woning past.

 

zonwering

We zetten u graag uit het zonnetje

Kom langs in onze winkel of vraag ons bij u op bezoek. Laat u inspireren en adviseren over onze zonweringsproducten. Bel (035) 6214260,
stuur een e-mail of vul het offerteformulier in.

Dag, zon