De zonzijde van rolluiken komen aan het licht

Een rolluik verduistert, waarborgt privacy, dempt geluid en houdt inbrekers tegen. Dat zijn zo een paar voordelen van rolluiken. Dankzij de isolerende werking is uw huis koel in de zomer en warmer in de winter. Hierdoor bespaart u ook nog eens op de energierekening.
 

Dakraamrolluiken

De dakraamrolluiken van het merk Velux verduisteren en weren de warmte zoveel u wilt. Het ontwerp is zo gemaakt dat u het rolluik niet ziet wanneer u hem niet gebruikt. Hierdoor laat hij de maximale zonnestralen door wanneer u dat wenst. Haal de zonnestralen binnen, verzacht ze of verduister ze. Het kan allemaal met een Veluxdakraamrolluik.

Somfy

Verduister uw kamer met een aluminium rolluik. De Somfy bediening is dankzij de techniek van Radio Technologie Somfy (RTS) draadloos en gemakkelijk in gebruik. Ook wanneer u niet thuis bent, denkt het rolluik met u mee. Stel uw rolluik in via uw smartphone met de tijdklok of lichtsensor. 

Wanneer het rolluik bijvoorbeeld een obstakel tegenkomt tijdens het neersturen of is vastgevroren, dan stopt de motor om schade te voorkomen. Somfy levert naast de bediening van elektrische rolluiken ook producten voor onder meer raamzonwering, terrasschermen, garagedeuren en gordijnen.

 

Nu met de S&SO RS100 io, de fluisterstille rolluikmotor !!!!!!!!

 

zonwering van De Ruyter Zonwering in Hilversum

Zonwering die op rolletjes loopt?

Kom langs in onze winkel of vraag ons bij u op bezoek. Laat u inspireren en adviseren over onze rolluiken en besturingssystemen.
Bel (035) 6214260, stuur een e-mail of vul het offerteformulier in.

Dag, zon