Creëer de lichtinval die u wenst en haal het mooiste uit uw interieur

Lichtinval is bepalend in uw interieur. Door te spelen met het licht kunt u sfeer en kleur creëren. Onze raamdecoratie is een lust voor het oog, maar daarbij praktisch voor uw eigen privacy en de klimaatbeheersing in uw woning.
Kom langs in onze winkel of vraag ons bij u op bezoek voor een demonstratie.

Een ruim assortiment aan raamdecoratie komt aan het licht

zonwering Hilversum

Horizontale jaloezie├źn

Speel met licht. Met de horizontale jaloezieën bepaalt u zelf de hoeveelheid lichtinval in de ruimte.

Duurzaamheid, daar houden we van bij De Ruyter Zonwering. We hebben houten jaloezieën met een FSC-label (van Rainforest Alliance) en jaloezieën van bamboe in het assortiment van Luxaflex. 

De Ruyter Zonwering in Hilversum

Rolgordijnen

Een rolgordijn is geschikt voor elke kamer. U kunt kiezen uit verschillende transparanties, zoals semi-verduisterend of black-out (verduisterend). Daarbij heeft u de keuze uit verschillende stoffen en kleuren.
De Ruyter Zonwering heeft een assortiment met verschillende rolgordijnen voor uw woonkamer, maar ook voor de kinderkamer.

Lamelgordijnen

Kiest u voor lamelgordijnen van stof, pvc of aluminium? We hebben een groot assortiment met verschillende lamelgordijnen, ofwel gordijnjaloezieën. Zo vindt u in ons assortiment bijvoorbeeld double faced 250 mm lamellen die verkrijgbaar zijn in stof en kunststof. De voor- en achterzijde hebben een andere kleur. Daarbij kunt u kiezen voor een decoratiestrip van aluminium of hout. We adviseren u graag.

Pliss├ę Shades

Plissé Shades zijn prachtig om te zien en zeer geschikt voor ramen en deuren waar fel zonlicht op valt, zoals bijvoorbeeld de serre of een slaapkamer op het zuiden.

Bij De Ruyter Zonwering vindt u Plissé Shades in verschillende kleuren en stijlen met verfrissende patronen en luxe texturen.

Vouwgordijnen

Sierlijke pracht. De vouwgordijnen van Roman Shades zijn zogezegd haute couture voor in huis. In het assortiment van De Ruyter Zonwering vindt u ze in 200 verschillende stoffen die we stuk voor stuk zelf hebben uitgekozen. De confectie is perfect afgewerkt met oog voor het kleinste detail. 

Facette

Wees creatief met licht. Creëer zelf de kleur en sfeer met de Facette roljaloezie. Verduister uw ramen voor privacy of speel met de lichtinval door de roljaloezieën meer open te laten. Dankzij de transparante en niet-transparante horizontale banen kunt u verschillende lichtvariaties creëren. Laat u inspireren door ons assortiment en kies bijvoorbeeld voor frisse, lichte crèmetinten of donkere tinten als diep bruin of chique zwart. De roljaloezieën van  Facette zijn stuk voor stuk sfeervol, strak en stijlvol.

Twist Rolgordijnen

Schitterend mooi en hartstikke praktisch. De Twist of Duo-rolgordijnen geven privacy, sfeer en een bijzondere lichtinval. Door de transparante en niet-transparante banen langs elkaar te schuiven, kunt u eindeloos variëren met het licht. 

Duette Shades

De raamdecoratie met Duette Shades isoleert en creëert sfeer. Verbeter het klimaat in uw huis. Dankzij de honingraatstructuur houdt u warmte binnen of verkoelt u uw woning wanneer u dat wenst. De Duette Shades zijn verkrijgbaar in tientallen kleuren en (ondoorschijnende) stoffen. Kom langs bij De Ruyter Zonwering en laat u adviseren.

zonwering

Stijlvolle lichtcreaties voor de ramen?

Kom langs in onze winkel of laat ons bij u thuiskomen. Laat u inspireren en adviseren over onze raamdecoratie. Bel (035) 6214260, stuur een e-mail of vul het offerteformulier in.

Hallo, lichtpuntje