Houd de wind, insecten
en pollen tegen met een hordeur

Een goede hor is bestand tegen weer en wind. Daarom werken we bij De Ruyter Zonwering alleen met de beste merken, zoals Unilux en Luxaflex. Laat u in onze winkel adviseren over horren voor uw ramen en deuren.
 

Hoera, er is een hor voor iedereen

horren van De Ruyter Zonwering in Hilversum en 't Gooi

Raamrolhorren

Een raamrolhor past in elk interieur dankzij de smalle zijgeleiders, treklijst en aluminium cassette. De treklijst is gemakkelijk in gebruik en voorkomt kiervorming door de rubberen afdichting. Vuil, regen, wind en tocht maken geen kans. Kom langs bij De Ruyter Zonwering in Hilversum. We hebben vrijwel alle RAL-kleuren in het assortiment. Kunt u nog niet kiezen? We hebben ook voorbeelden die u mee naar huis kunt nemen.

raamdecoratie van De Ruyter Zonwering in Hilversum

Inzethor voor draaikiepramen

Een inzethor van Unilux of Luxaflex is geschikt voor kunststof, aluminium en houten raamkozijnen met draaikiepramen. De inzethor is zelfs op maat te maken voor ramen met afwijkende hoeken. Daarbij wordt de hor van binnenuit geplaatst, zonder te boren of te schroeven. De horren zijn in elke kleur verkrijgbaar en dus ook af te stemmen op de kleur van het kozijn. Zo vormt de hor aan de buitenzijde in combinatie met uw kozijnen een fraai geheel.

zonwering voor binnen

Raamplissé

De raamplissé van Unilux is een soepel lopende raamhor. De bediening van dit systeem gaat door de treklijst te schuiven van links naar rechts, of van rechts naar links. De hor blijft altijd keurig op zijn plaats staan er is geen veer nodig. Ook makkelijk bedienbaar bij wat hogere ramen.

Plisséhordeuren

Het beste van twee werelden. De plisséhordeur is gemaakt met een Japanse vouwwijze en Hollandse vindingrijkheid. Een plisséhordeur rolt niet op, maar vouwt zichzelf op. Daarbij blijft de treklijst op elke gewenste stand staan. De hordeur is gemakkelijk te installeren, te bedienen en zelf schoon te houden. Kom langs in onze winkel en ervaar het gemak.

Vaste hordeuren

Scharnierend met Magneetsluiting

Een fraaie hordeur die wel tegen een stootje kan. De vaste hordeur wordt geleverd met een schopplaat van 30 cm, maar is ook met meerdere schopplaten te verkrijgen. Ook leverbaar met een kattenluik, 

Door de magneetsluiting blijft de hordeur zelfs dicht bij krachtige wind. U kunt de deur laten monteren als rechts- of linksdraaiende deur. De Ruyter Zonwering heeft voor het aluminium frame 5 standaard RAL kleuren in het assortiment, maar andere RAL-kleuren zijn op aanvraag ook leverbaar. 

Pendeldeur

Vaste hordeur ook leverbaar als pendeldeur, waardoor deze zowel naar binnen als naar buiten kan draaien.

Schuivende hordeuren

Een hordeur die letterlijk op rolletjes loopt. De Ruyter Zonwering heeft de schuivende hordeur van Luxaflex en Unilux in het assortiment. Het is een robuuste, maar stijlvolle deur die bijvoorbeeld zeer geschikt is bij schuifpuien. 

Pollen- en insectenwerend gaas

Houd pollen en insecten buiten met speciaal horrengaas. Dit zwarte gaasdoek is gemaakt van Polltex, een gecoat polyester met een afwerklaag die de polariteit van pollen veranderd. Kortom, allergische reacties verminderen sterk. De Polltex gaasdoek is leverbaar in verschillende horsystemen van Luxaflex en Unilux. We adviseren u graag in de winkel of bij u thuis.

zonwering Hilversum

Vrij van ongenode gasten?

Wilt u uw woning insecten- en pollenvrij houden? De Ruyter Zonwering heeft verschillende producten in het assortiment. Kom langs of vraag ons bij u op bezoek.
Bel 035 - 6214260, stuur een e-mail of vul het offerteformulier in.

Hallo, hor